terrasoverkapping_1grIn ons Nederlandse klimaat is het jammer genoeg niet altijd mogelijk om de zomers buiten door te brengen.Maar met een terrasoverkapping van Sol-Art Zonwering & Rolluiken kan dit toch. Als het dan gaat regenen, zit u toch lekker droog en kunt u nog optimaal genieten van de gezellige avond.

Terrasoverkappingen zijn eigenlijk een soort van verlengstuk van uw woning.

 

Weinor terrasoverkapping

Het merk Weinor staat bekend om haar exclusiviteit, schitterende vormgeving en nieuw toegepaste technieken. Door middel van een Weinor terrasoverkapping maakt u van uw terras een plek waar u rust en ontspanning vindt. Én uw terrasmeubilair wordt het hele jaar door uitstekend beschermd. Ook kan het terras nog geheel dicht gemaakt worden met glazen schuifwanden of hangende klapwanden. Kom gerust eens langs om onze Weinor terrasoverkappingen te bekijken.

Verano terrasoverkapping

Van het merk Verano bieden wij 3 verschillende typen terrasoverkappingen, 2 met glas en 1 met polycarbonaatplaten, die altijd op maat geleverd worden. Daarnaast heeft u de keus uit vele uitbreidingsopties waarmee u de perfecte overkapping voor terras of veranda creëert.